TREĆA SREĆA: Boris Becker pažnju je privlačio burnim ljubavnim životom, stao još jednom na "ludi kamen" (FOTO)

Trodnevna svečanost održana je pod motom "La Dolce Vita".

  • Show

  • 16. Sep. 2024  16. Sep. 2024

  • 0

Bio je to njihov slatki vikend u italijanskom ekskluzivnom ljetovalištu Portofinu u koje su 56-godišnji legendarni njemački teniser Boris Becker i njegova treća supruga Lilian de Carvalho Monteiro, finansijska analitičarka investicijskih rizika koja je 23 godine mlađa od njega, pozvali svoje goste protekle sedmice. 

Svadbena svečanost potrajala je čak tri dana, a ekskluzivne fotografije s vjenčanja objavio je na svom profilu na Instagramu njemački časopis Vogue. 

 Mladenka je na svoj najvažniji dan blistala u dekoltiranoj vjenčanici bez naramenica od troslojnog šifona, za koju je, kako je izjavila, njezinog prijatelja, modnog dizajnera Andreu Ravellija nadahnulo ulje na platnu Renéa Magrittea "Ljubavnici" iz 1928. 

Vjenčanju je prisustvovalo osamdesetak članova njihovih prodica i najbližih prijatelja, a mladoženja je za svoj dan odabrao klasični bijeli smoking s leptir kravatom. Mladenci su svoj zavjet vječne ljubavi izrekli kraj fontane ukrašene bijelim cvijećem u unutarnjem dvorištu prekrasne trokatne vile koju su unajmili za tu priliku, a trodnevna svečanost održana je pod motom "La Dolce Vita", koji na talijanskom označava slatki život i hedonistički stil života, po kojem je Boris Becker i poznat.

image

Boris Becker i Lilian de Carvalho Monteiro vjenčali su se u talijanskom Portofinu

Teniski šampion koji je svojom temperamentnom igrom slamao protivnike na terenima širom svijeta, pažnju medija privlačio je burnim ljubavnim životom, vanbračnim aferama i raznim skandalima, među kojima je sigurno najveći - prevara vjerovnika i poreznika, zbog čega je svojevremeno i završio u londonskom zatvoru.

image  

Iza rešetaka je odsluži kaznu od osam mjeseci, nakon čega je otpušten na odsluženje uvjetne kazne provest će u Njemačkoj sa zabranom ulaska na teritorij Velike Britanije.

"Bila je to teška, skupa i vrlo bolna lekcija, ali sam preživio i iz nje mnogo toga naučio, prije svega da se ništa ne događa bez razloga. Iz zatvora sam izašao jači, bolji i snažniji nego ikad, potpuno spreman za novi početak. U zatvoru sam bio niko i ništa, čovjek bez imena i prezimena te prošlosti, sveden na broj - A2923EV. Tako su me zvali, a od drugih zatvorenika sam primao i prijetnje smrću", tim je riječima Boris Becker opisao svoje zatvorsko iskustvo i dodao kako su mu jedina utjeha bile posjete njegove djevojke Lilian de Carvalho Monteiro.image

U marinu su stigli na luksuznoj jahti

Lilian ga je pratila i na svim sudskim ročištima, kao i na izricanju presude, a tada su se u sudnici u suzama oprostili nakon što je Boris Becker proglašen - krivim. Na Valentinovo ove godine objavili su da su zaručeni, a prvi bračni poljubac pao je 14. februara u talijanskom Portofinu, prenosi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...