HITNO HOSPITALIZIRAN: Sin Angeline Jolie i Brada Pitta povijeđen u saobraćajnoj nezgodi, udario je...

Vozač automobila je odmah izašao iz vozila da vidi šta je sa Paxom, a ubrzo su na mjesto nesreće stigle policijske i ekipe hitne pomoći.

  • Show

  • 30. Jul. 2024  

  • 0

Sin Angeline Jolie i Brada Pitta,  Pax Jolie-Pitt, povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi i hitno je hospitaliziran.

Prema navodima medija, Pax (20) je bio na svom električnom biciklu kada je udario u automobil. Nesreća se dogodila u Los Angelesu.

Prema navodima, Pax u trenutku sudara nije imao zaštitnu kacigu i žalio se da ga boli glava.

Kako su saopćili iz policije za TMZ, nesreća se dogodila oko 17 sati na raskrsnici dvije izuzetno prometne ulice. Pax je udario u gepek automobila koji je stajao na semaforu.

Vozač automobila je odmah izašao iz vozila da vidi šta je sa Paxom, a ubrzo su na mjesto nesreće stigle policijske i ekipe hitne pomoći.

Svjedoci navode da se Pax žalio da ga boli kuk i da je imao povrede glave, zbog čega je hitno transportiran u bolnicu.

Strahovalo se da Pax ima krvarenje na mozgu, ali je sin čuvenog holivudskog para sada stabilno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...