LEPRŠAVO IZDANJE: Maksi haljina Lejle Filipović koja najljepše izgleda kada se ispod nje ne nosi grudnjak (FOTO)

Lejla Filipović mamac je za poglede – bez obzira pozira li na crvenom tepihu u nekoj glamuroznoj haljini.

  • Žena

  • 04. Avg. 2024  

  • 0

Lejla Filipović na svom Instagramu nedavno je podijelila jedno ležerno ljetno izdanje u kojem glavnu ulogu igra maksi haljina.

Bivša hrvatska misica na fotografijama pozira u predimenzioniranom modelu cvjetne haljine u zelenoj boji – bez rukava i s velikim izrezom na leđima.

Model je to koji razotkriva leđa i ne podnosi nošenje grudnjaka, a savršen je za duge ljetne večeri.

Tačnije, nosi haljinu Lizzy hrvatskog brenda Mommy's Garden (Mamin vrt) koji je ručno napravljen od 100 posto viskoze, navodi Zadovoljna.hr.

Mommy's Garden, haljina Lizzy, 139 eura - 2Mommy's Garden, haljina Lizzy, 139 eura - 2 (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Lejla Filipović je sparila lepršavu ljetnu haljinu s bijelim sandalama otvorenih prstiju i s blok-potpeticom, a cijelo izdanje zaokružila s upečatljivim parom naušnica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...