MODNI KLASIK: Na vjenčanju u Crnoj Gori Lejla Filipović zablistala u prekrasnoj haljini naglašenog struka (FOTO)

U poznatom resortu u Herceg Novom, gdje je održano vjenčanje, Lejla Filipović i ovoga puta pokupila je brojne komplimente.


  • Žena

  • 03. Jun. 2024  

  • 0

Mala crna haljina, kažu stilisti, najbolji je izbor kad želite zablistati, no, Lejla je u ovoj haljini famoznom lakoćom pokazala kako stil, elegancija i šarm čine dobitnu kombinaciju

Mini haljina s puf rukavima, naglašenog struka, jednostavno, ali efektno istaknula je prirodnu ljepotu i sklad, a Lejla je ovu kreaciju upotpunila sandalama s tankim remenčićima i raspuštenom valovitom frizurom kako ide uz vjenčanje u suton na samoj obali Jadrana.

Satenska haljina u kojoj je Lejla pozirala u društvu supruga Tarika Filipovića, nosi potpis njezinog omiljenog brenda ELFS.

Riječ je o haljini Belen iz aktuelne kolekcije dizajnerskog dvojca iz Hrvatske. Izrađena je od satena, ima spuštena ramena, a struk naglašava predimenzironiranim puf rukavima. Savršen odabir za vjenčanja, proslave, maturalne zabave i partyje za sve koji žele minimalizam i eleganciju u jednom komadu. Lejla je svoju kombinaciju upotpunila i clutch torbicom, a od nakita je izabrala samo jednostavne naušnice, navodi Tportal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...