PROMETNO NA GRBAVICI: FK Željezničar se zahvalio na uslugama standardnom stoperu, očekuje se dolazak napadača....

Ovaj 22-godišnjak je ponikao u dresu Željezničara u kojem je prošao sve omladinske kategorije, a prvoj ekipi priključen je prije tri godine.

  • Sport

  • 06. Avg. 2024  

  • 0

Klub s Grbavice jutros se oglasio na zvaničnoj stranici objavom da Amar Drina više nije igrač ovog kluba.

FK Željezničar je potvrdio da Drina više nije član ovog kluba i da će karijeru nastaviti van granica Bosne i Hercegovine.

Plavi nisu otkrili u koji klub Drina prelazi, ali su poručili da će imati određeni procenat od njegove naredne prodaje.

"FK Željezničar se zahvaljuje Amaru Drini na profesionalnom odnosu i doprinosu na terenu, te mu želi mnogo sreće u nastavku karijere. Hvala i sretno! Amar Drina će karijeru nastaviti u inostranstvu, a FK Željezničar ostvaruje pravo na određen procenat od narednog transfera", poručili su s Grbavice.

Drina je sa Željom imao ugovor do kraja ove sezone, ali je postigao sporazum o odlasku u inostranstvo i sigurno da će ubrzo biti poznato gdje nastavlja karijeru.

Ovaj 22-godišnjak je ponikao u dresu Željezničara u kojem je prošao sve omladinske kategorije, a prvoj ekipi priključen je prije tri godine.

Drina je u dresu Željezničara u protekle tri sezone odigrao 61 utakmicu u svim takmičenjima, te je dao jedan pogodak i upisao jednu asistenciju.

Također, na Grbavici očekuju dolazak 27-godišnjeg Martina Mirčevskog. Riječ je o napadaču koji je rođen u Bitolju, igrao je za omladinske reprezentacije Sjeverne Makedonije, a posljednji angažman je imao u Srbiji u ekipi TSC-a.

U narednim danima bi se trebao pridružiti Plavima s Grbavice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...