"ZBOG TEBE SMO POSTALI BOLJI IGRAČI I LJUDI": Nekadašnji kapiteni Sarajeva o Dženanu Uščupliću

Od tragično nastradalog Dženana Uščuplića opraštaju se mnogi, a svoje emotivne poruke ostavili su Ivan Tatomirović i Sedin Torlak

  • Sport

  • 08. Avg. 2024  

  • 0

Nekadašnji igrač i trener Sarajeva Dženan Uščuplić danas je tragično izgubio život.

Ta vijest je šokirala bh. sportsku javnost. Posebno su tužni oni koji su lično poznavali popularnog Dženu.

Jedan od takvih je i Ivan Tatomirović, koji je nosio kapitensku traku dok je Uščuplić vodio seniore bordo tima.

"Obilježio si najljepši period moje fudbalske karijere, zbog tebe smo jos više zavoljeli fudbal, zbog tebe smo postali i bolji igrači i bolji ljudi. Zbog tebe smo i dan danas svi iz generacije u kontaktu! Počivaj u miru, šefe moj...", napisao je Tatomirović.

Od Uščuplića se oprostio i Sedin Torlak, također nekadašnji kapiten kluba sa Koševa.

"Hvala ti za svaki momenat proveden zajedno, savjete, upute i sve ostalo... Dženo, legendo, Allah da se smiluje tvojoj dobroj i plemenitoj duši podari lijepi Dženet a porodici sabur", objavio je Torlak, prenosi Sport1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...