JELENA OBUĆINA RAZOTKRILA VUČIĆEVE POLTRONE: "Mašina sve vrijeme radi i prži k'o Lucifer..."

-Širenje straha plus obesmišljavanje, sve u tri dana, kazala je.

  • Regija

  • 14. Avg. 2024  

  • 0

"Jedne hapse, druge puštaju, treće odvode policajci bez obrazloženja, četvrte privode na razgovor zbog transparenta. Ipak, masa i na dočeku sportista viče 'Rio Tinto marš iz Srbije', ali regleri RTS-a rade, Tanjug kasni, pa se i u prenosu čuje.

Radi i uredništvo Pinka, pa dnevnik počinje tvrdnjom 'sve je ovo zato što bi Šolak da bude predsjednik Srbije'. A možda i predsjednik Olimpijskog saveza, ko će ga znati. Širenje straha plus obesmišljavanje, sve u tri dana. Mašina sve vrijeme radi i prži k'o Lucifer", rekla je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika televizije Nova.

Obućina je ranije govorila o Vučiću i rudarenju litija kazavši kako "Vučiću ne treba treće oko".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...