DRAGAN BURSAĆ: Kad bi Crnogorci znali koliko je jeftin Sen Trope samo tamo bi ljetovali

Fotografije premijera Milojka Spajića (vidjeli ste to apsolutno svi) iz mondenskog ljetovališta Sen Trope objavljene na mreži X izazvale su burne reakcije u crnogorskoj javnosti...

  • Mini market

  • 19. Avg. 2024  

  • 0

Piše: Dragan BURSAĆ (CdM)

“Rekoše li ono iz vladajućeg PES-a braneći Spajićevo bahaćenje po Azurnoj obali da su vino i pasta skuplji u Crnoj Gori nego u mondenskom Sen Tropeu? Ako je to istina, a što bi lagali, onda ova vlada treba podnijeti ostavku koliko prekosutra!“

Pamela, oprosti

Znate li vi onaj prastari vic, da mi oprosti džender senzitivna raja, kad je prefrigani Balkanac upecao zlatnu ribicu i ova mu rekla, ako me pustiš ispuniću ti jednu od dvije ponuđene želje: prva-ostaćeš sam na pustom ostrvu u erotskom klinču sa Pamelom Anderson ili da ti dam deset maraka. Balkanac će kao iz topa, daj mi deset maraka! I ribica mu da deset maraka i pita ga, a boga ti što nisi htio Pamelu? Pita Balkanac, je l’ Pamelu na pustom ostrvu, gdje nas niko, baš niko, niko živ vidjeti neće? Kaže ribica, pa da! Jebo to, da bambusam Pamelu, a da niko i ne zna, nema to šmeka, odbrusi Balkanac.

E tako vam je isto sa premijerom Crne Gore. Samo bez Pamele, bambusanja, bilo kakvog bambusanja i ostalih primisli, bezobraznici jedni što gledate sad fotografije iza aviona. Nisam na to mislio.

Malo kasnije ću na šta sam mislio.

A evo o čemu se radi:

Fotografije premijera Milojka Spajića (vidjeli ste to apsolutno svi) iz mondenskog ljetovališta Sen Trope objavljene na mreži X izazvale su burne reakcije u crnogorskoj javnosti, a bogme i regionu. Opozicija (ako je ima) i korisnici mreže X tvrde da se premijer bahati na Azurnoj obali te da ne poštuje crnogorski parlament, kao ni ostale institucije. Sa druge strane, iz Spajićevog PES-a poručuju da on ima pravo na godišnji odmor, te da je u Sen Trope otišao o svom trošku.

E sad, ako se u Sen Trope ide o svom trošku, i privatno, i u funkciji premijera, nikako, ali nikako se sa sobom ne vode napaljeni influenseri žedni klikova i lajkova, koji onda vaš život u roku od odmah sa par fotografija ubace u viralno-digitalno živo blato. No, to što je Spajiću bio jači poriv “vidi me đe sam, kako sam, i sa kim sam“ sa početka vica, čuj mene priče, to je već do njega. Nije naš čoek niđe bio ako se ne uslika i to ne okači na mreže, ja da vam kažem. A Milojko je naš čoek, sa svim vrlinama i manama našeg čoeka.

A to što je i premijer, to mu je već u ovom momentu otežavajuća okolnost.

E to što je on u Sen Tropeu, a raja u Sutomoru- i iz toga nastaje svevremeni klasni jaz od Hamurabija do danas, a Spajić nije nikakav izuzetak, pa je ovo nafotkavanje, sve sa tašnicama, cipelicama, artičkoicama, šampanjcima ili kako reče onaj PES-ovac Vasilije Čarapić pre-workout pićima samo stvar ljetne šeme kiselih krastavaca kad se kopaju “morske teme“ za raju žednu žutila, silikona i aviona dok se roštilja na suncu. Pa još ako premijer sam dostavi dokazni materijal, eto svima sreće!

PES-ovo saopštenje vrijedno dobrovoljne, masovne ostavke

Ima nešto drugo, ozbiljnije, neki će reći još urnebesnije i smješnije, a zapravo strašnije.

“U par sekundi korišćenja Googlea, što bi svaki priučeni novinar ovih medija trebalo da umije, može se naći cjenovnik tog restorana u kojem su cijene paste 30-ak eura, a čaša šampanjca 20 eura, jeftinije nego na mnogim mjestima u Crnoj Gori i regionu”, kazali su iz PES-a braneći Spajića.

Da sam na Spajićevom mjestu, rekao bih im, nemojte me više ovako braniti ko Boga vas molim! Je l’ to oni rekoše da je u Crnoj Gori na “mnogim mjestima“ vino i tijesto skuplje nego u mondenskom i preskupom Sen Tropeu na Azurnoj obali??? Dakle ljudi iz najbližeg okruženja premijera jedne države sa jaako niskim standardom javno priznaše da je skuplji život u Crnoj Gori no u Sen Tropeu?

Pa to je za ostavku vlade koliko prekosutra!

Breno oprosti!

Bolje jedna kvalitetna ostavka, pa da vas građani pamte po dobru, nego tristo nakaradnih poteza propraćenih sa još toliko nakaradnih saopštenja. Ili nije? Ili važi onaj vic za Brenu, mečku i tri puta, džender senzitivni i zoološki osviješteni da oproste.

A šta je sa državnim obavezama? Ihaj, nije država zec pa da utekne, je l’ tako premijeru?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...