NE BIRA NAČIN: Donald Trump objavio lažnu sliku Taylor Swift, prijeti li mu nova tužba? (FOTO)

Swift nije javno podržala nijednog kandidata u utrci za izbore 2024.

  • Svijet

  • 19. Avg. 2024  

  • 0

Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump objavio je na svome profilu na društvenoj mreži Truth Social lažnu sliku superzvijezde Taylor Swift kako poziva ljude da glasaju za njega na izborima u novembru.

Republikanski kandidat na toj društvenoj platformi objavio je fotografiju Taylor Swift, odjevenu u crveno, bijelo i plavo, s natpisom “Taylor Swift želi da glasate za Donalda Trumpa.”

“Prihvaćam!” napisao je Trump.

Lažna fotografija Taylor SwiftTruth / Donald Trump

Swift nije javno podržala nijednog kandidata u utrci za izbore 2024., no u prošlosti je podržavala demokrate. Godine 2020. pjevačica je podržala Joea Bidena i njegovu potpredsjednicu Kamalu Harris.

Harris bi ove sedmice na stranačkoj konvenciji u Chicagu trebala i službeno postati kandidatkinja Demokratske stranke. Također je Trumpa kritizirala u dokumentarnom filmu 2020. godine.

Glasnogovornici Taylor Swift i Donalda Trumpa nisu odgovorili na Reutersov zahtjev za komentarom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...