IPAK NIŠTA OD POMIRENJA: Jennifer Lopez podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka

Lopez je u utorak predala papire za razvod višem sudu okruga Los Angelesa, objavio je TMZ

  • Show

  • 21. Avg. 2024  

  • 0

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez podnijela je zahtjev za razvod od supruga glumca Bena Afflecka nakon dvije godine braka, objavili su u utorak TMZ i drugi mediji.

Lopez je u utorak predala papire za razvod višem sudu okruga Los Angelesa, objavio je TMZ, portal koji piše o slavnima. Glasnogovornici glumaca nisu odmah odgovorili na zahtjeve za komentar.

Par je izmijenio zavjete u kapelici u Las Vegasu u srpnju 2022., otprilike dva desetljeća nakon poznate romanse koja je završila prekidom.

Početkom 2000-ih, par nazvan “Bennifer” bio je par o kojem se najviše pričalo u svijetu slavnih, u vezi obilježenoj njegovim i njezinim luksuznim automobilima i velikim 6,1-karatnim ružičastim dijamantnim zaručničkim prstenom.

Iznenada su otkazali vjenčanje 2003. godine i razišli se nekoliko mjeseci kasnije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...