PROCURILA NEVJEROVATNA SNIMKA: Slavni rocker spasio život ženi na mostu, drama je trajala nekoliko minuta…

Snimke je podijelila tamošnja policija, a na njima se vidi kako muzičar prilazi ženi koja je stajala na rubu.

  • Show

  • 12. Sep. 2024  

  • 0

Nevjerovatnim scenama svjedočio je u utorak legendarni Jon Bon Jovi tokom snimanja spota u Nashvilleu. Muzičar je pomogao ženi koja se nalazila na rubu pješačkog mosta, piše NBC News.

Snimke je podijelila tamošnja policija, a na njima se vidi kako muzičar prilazi ženi koja je stajala na rubu. Nakon nekoliko minuta razgovora, žena se pomaknula na sigurniju stranu mosta i zagrlila ga.

Uz njega je bila i nekolicina drugih koji su s njom razgovarali.

- Hvala Jon Bon Joviju i njegovom timu što su pomogli ženi na mostu Seigenthaler u utorak navečer. Bon Jovi ju je, zajedno s drugima, pomogao uvjeriti da siđe s ruba mosta koji se nalazio iznad rijeke Cumberland i vrati se na sigurno - poruka je policije.

Muzičar je na mostu snimao spot koji je bio otvoren za javnost kad se incident dogodio.

Video pogledajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...