ODLUKA OPĆINSKOG VIJEĆA: Proglašena trodnevna žalost u Sanskom Mostu, komemorativna sjednica bit će održana...

(...) sutra, u 11 sati.

  • Društvo

  • 22. Avg. 2024  22. Avg. 2024

  • 0

Na sjednici kolegija Općinskog vijeća Sanski Most danas je donesena odluka da se proglasi trodnevna žalost zbog tragičnog događaja koji se jučer desio u sanskoj Gimnaziji.

Također, odlučeno je da se sutra u 11 sati održi komemorativna sjednica u znak sjećanja na Nijaza Halilovića, Nisvetu Kljunić i Gordanu Midžan u prostoru kino sale.

Njih je jučer brutalno ubio Mehmed Velagić, domar škole, navodno bijesan zbog suspenzije i navodne diskriminacije.

Velagić je u školu došao s automatskim oružjem i cijalno tražio direktora i dvije uposlenice. Nakon što je ubio njih, pucao je sebi u prsa s namjerom da se ubije. Ali je preživio.

Prebačen je u UKC u Banjoj Luci gdje je jučer operiran te je sad u stabilnom stanju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...