"SB" SNIMILA NAJZANIMLJIVIJE DETALJE: Ivanišević zaigrao tenis sa sarajevskim glumcima, zavirite u našu galeriju (FOTO)

Ulica Franca Lehara bila pretvorena u pravi teniski teren.

  • Društvo

  • 22. Avg. 2024  23. Avg. 2024

  • 0

Legendarni teniser, trener i brend ambasador UNIQA osiguranja Goran Ivanišević i poznati sarajevski glumci, Nadine Mičić i Boris Ler, u dosad neviđenim ulogama ukrstili su danas rekete u Sarajevu!

Egzibicioni meč, tokom kojeg je ulica Franca Lehara bila pretvorena u pravi teniski teren odigrao se u poslijepodnevnim satima i bio je otvoren za sve građane i publiku željnu dobre zabave.

UNIQA osiguranje, kao ekskluzivni sponzor i osiguravatelj Sarajevo Film Festivala filmski program 30. izdanja Festivala začinio je ovim posebnim događajem za sve posjetitelje Festivala i građane Sarajeva, u znak podrške talentima u sportu ali i u filmskoj umjetnosti!

Goran, Nadine i Boris potrudili su se da publika uživa u svakom trenutku, a u stvaranju pravog showa za sve okupljene doprinijeli su i mladi teniski talenti iz sarajevskog teniskog kluba GEM.

Oni najsretniji imali su priliku i da se sami okušaju u igri s njima ili da ugrabe autogram i fotografiju za pamćenje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...