"ČOVJEK VELIKOG SRCA": Srebreničani se zahvalili na donaciji sportskom direktoru FK Željezničar...

Klub u ovoj godini slavi 100. rođendan.

  • Sport

  • 23. Avg. 2024  

  • 0

FK Guber iz Srebrenice zahvalio se na donaciji bivšem reprezentativcu i današnjem sportskom direktoru FK Željezničar, Elviru Rahimiću (48).

“Vrijedna donacija od Elvira Rahimića, proslavljenog reprezentativca BiH, dugogodišnjeg kapitena moskovskog CSKA, koji trenutno obavlja funkciju sportskog direktora Fudbalskog kluba Željezničar iz Sarajeva.

Prije svega čovjek velikog srca, našem klubu je poklonio laptop i printer, što će umnogome pomoći i olakšati rad našeg kluba. Hvala mu od srca”, stoji u objavi Gubera.

alt

Guber se takmiči u Drugoj ligi RS-a, grupa Istok.

Klub u ovoj godini slavi 100. rođendan.

Elvir Rahimić je od ljeta ove godine sportski direktor FK Željezničar. Prethodno je radio u reprezentaciji BiH i u Akademiji CSKA Moskve.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...