TRENER FERENCVAROŠA NADAO SE POBJEDI PROTIV BANJALUČANA NA DOMAĆEM TERENU: "Potcijenili smo Borac"

Bh. prvak iznenadio je višestrukog mađarskog prvaka.

  • Sport

  • 23. Avg. 2024  23. Avg. 2024

  • 0

Fudbaleri Ferencvarosa sinoć su prvoj utakmici play offa Evropske lige u remizirali protiv Borca u Budimpešti (0:0).

Bh. prvak iznenadio je višestrukog mađarskog prvaka i redovnog učesnika grupne faze evropskih takmičenja. Trener Ferencvaroša Pasacal Jansen, priznao je kako je njegov tim potcijenio bh. prvaka.

“Znali smo da se Borac dobro brani. I mene su momci iznenadili, ritam igre nije bio odgovarajući. Igrali smo presporo, bili smo predvidivi, to su iskoristili. Čak i kad je bilo nekih šansi, odmah su bila trojica ili četvorica na jednom igraču.

Morate da mi pojasnite šta za vas znači tradicionalni mađarski fudbal. Meni to nije jasno, ali ako vi imate odgovor, spreman sam da saslušam. Znam da idemo u smjeru za koji sam se odlučio, iz dana u dan sve više napredujemo. Moram priznati da smo potcijenili Borac, to je bila naša greška i to je nas je skupo koštalo”, istakao je Jansen, prenosi Mondo.ba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...