NEDELJKO KLINCOV O DODIKOVOM SREDNJEM PRSTU I PRIJETNJAMA NJEGOVOG OBEZBJEĐENJA: "Nije tačno da sam demantovao bilo šta kako neki tvrde"

Situacija na Gastro festu u Bardači je eskalirala, a Dodikovog obezbijeđenje je prijetilo pojedinim okupljenim ljudima

  • Politika

  • 02. Sep. 2024  02. Sep. 2024

  • 0

"Obavještavam javnost da nije tačno da sam demantovao svoju prvu izjavu po pitanju dešavanja na Gastro festu u Bardači i verbalnog napada jednog člana iz Dodikove pratnje i obezbjeđenja na našeg člana Veterana odbrambeno otadžbinskog rata RS", saopštio je Nedeljko Klincov, potpredsjednik Udruženja “Veterani odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske“.

Dalje navodi da osoba koja je prijetila i psovala majku našem članu Milenku Pejiću, bila je u toj pratnji i nije joj pisalo na čelu koju ulogu ima, prenosi BN televizija.

"Ja sam svoju prvu izjavu za medije dao pola sata nakon incidenta, ne znajući da ta osoba nije iz obezbjeđenja, ali smo kasnije saznali da se radi o bivšem vozaču načelnika zaposlen u Opštinskoj upravi Srbac. Danas sam dao izjavu policijskom sluzbeniku identičnu kao i medijima sa naknadnim saznanjem da se ne radi o članu obezbijeđenja, nego o osobi koja je bila u pratnji Milorada Dodika, po nadimku Babac, bivšem vozaču načelnika, zaposlen u Opštinskoj upravi Srbac", navodi Klincov.

Na kraju krajeva, kako kaže, bio je sa njim i Bojan Kojić, visoki funkcioner SNSD Srbac, koji je smirivao tog Babca i vukao ga za rukav spriječavajući ga da se približi mnoštvu članova udruženja koji su sjedili pod šatorom. 

Nista nije sporno, tvdi Klincov, postoje svjedoci a njih je preko 50 koji su bili pod šatorom.

alt

Podsjećamo, u medijima se pojavila da je Klincov demantovao svoju izjavu te da Dodikovo obezbjeđenje nije nikome prijetilo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...