NEDELJKO ELEK MISLI DA JE DUHOVIT: Objavio fotografiju prerezanog jarbola s kojeg je skinuta zastava BiH, pa se "našalio"

Duvao je jučer jak vjetar na Jahorini - napisao je Elek uz fotografiju prerezanog jarbola

  • Mini market

  • 04. Sep. 2024  

  • 2

Predsjednik Nadzornog odbora Ski-centra Jahorina Nedeljko Elek na društvenoj mreži X objavio je fotografiju uništenog jarbola na Jahorini, gdje se jedan dan vihorila zastava Bosne i Hercegovine. - Duvao je jučer jak vjetar na Jahorini - napisao je Elek uz fotografiju prerezanog jarbola. 
 Podsjetimo, nakon što su pripadnici Gorske službe spašavanja - GSS Novi Grad za vikend postavili zastavu Bosne i Hercegovine na jednom od vrhova Jahorine, Košuta, koji pripada Federaciji BiH, zastava je u ponedjeljak uklonjena.

Nedeljko Elek je poručio da se "na Jahorini neće vijoriti nijedna zastava, osim zastave Republike Srpske".

Visina jarbola na kojem je bila zastava BiH iznosi 12 metara.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...