DODIKOV SAVJETNIK OGNJEN TADIĆ HUŠKA NA SUKOB: Bošnjake optužio za terorizam u Njemačkoj, smeta mu zastava Republike BiH kod Bihaća

"Sve su to akcije 'političkog Sarajeva'", naveo je Tadić

  • Politika

  • 07. Sep. 2024  07. Sep. 2024

  • 2

Propali političar iz SDS-a i sadašnji savjetnik predsjednika manjeg bh. entiteta Milorada Dodika Ognjen Tadić napisao je na društvenoj mreži X "da je 'političko Sarajevo' baš lijepo otvorilo predizbornu kampanju 'radi motivacije biračkog tijela'".

"'Ratna zastava u Garavicama, napad na konzulat Izraela u Minhenu, histerija zbog dolaska Plenkovića, napad na udžbenike istorije u Republici Srpskoj… Sve su to akcije 'političkog Sarajeva'", naveo je Tadić u objavi na društvenoj mreži X.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...