HARIS SILAJDŽIĆ OPLEO PO KONAKOVIĆU: "Njegova prazna glava spremna je nahuškati brata na brata"

- Otvorite oči narode, ne dajte mu da se navikava na rotacije – napisao je Silajdžić.

  • Politika

  • 07. Sep. 2024  

  • 1

Da se političari u BiH osile kada dođu na vlast nije ništa novo. Privilegije koje im pripadaju ih izdvajaju od ostalog naroda koji jedva krpi kraj sa krajem. Nova vlast, Trojka, je obećavala promjene koje će građani osjetiti ali čini se oda od toga barem za sada nema ništa.

Nije dovoljno to što političari imaju veoma visoke plate nego i nabavljaju skupocjena auta koja obični građani mogu samo sanjati. Ne bi bilo ništa sporno ni u tim skupocjenim autima da se ima imalo razumijevanja i sa njihove strane.

Ako ste ikada svjedočili prolasku auta sa rotacijama na putu, mogli ste vidjeti da za njih ne vrijede nikakva pravila kao za obične vozače. Ne moraju paziti na radare a vi kao obični vozač na putu morate stati sa strane dok „gopoda“ pod rotacijama prolazi putem.

Da imaju ovakve privilegije posvjedočio je i priznao ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković koji je na sinoćnjem predizbornom skupu to potvrdio.

-Meni posebno nije daleka (Krajina) kad imam ove rotacije i kad ne moram paziti radare, nas oslobode ovo kada idemo državnim vozilima i dođemo stvarno brzo – rekao je ministar Konaković.

Na ove riječi se osvrnuo i Haris Silajdžić, zastupnik u Parlamentu FBiH, na svom Facebook profilu.

-Kaže ministar Konaković, uz to i predsjednik jedne od tri stranke nametnute da vladaju narodom koji je sve dao za ovu državu. Zamislite, šta su nama doveli da nas predstavlja, u zemlji i u svijetu. Šta li ovaj "intelektualni plićak" tek priča u Dodikovoj destileriji kod Laktaša ili Dubaiju, kada nema javnosti? On ne može da obuzda sopstvene porive. Čovjek je vrlo opasan, po sebe i okolinu a posebno za narod i državu!

Ova prazna glava je spremna nahuškati brata na brata, da odbrani svoje "rotacije".

Otvorite oči narode, ne dajte mu da se navikava na rotacije – napisao je Silajdžić, prenosi Hayat.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...