PRELETAČ NE VIDI AMA BAŠ NIKAKVU RAZLIKU: Amer Beganović bio je u Našoj stranci, sada je u HDZ-u, a želi...

(...) Gradsko vijeće Zenice.

  • Mini market

  • 08. Sep. 2024  08. Sep. 2024

  • 3

Tek je treći dan izborne kampanje za Lokalne izbore u Bosni i Hercegovini koji će biti održani 6. oktobra, a građane već uveliko zabavljaju stranke sa svojim više ili manje smislenim kampanjama, kandidati koji su u većoj ili manjoj mjeri kreativni i nude građanima (ne)pametan program, ali i kandidati preletači... 

Jedan od "hitova" društvenih mreža je svakako slučaj kandidata za Gradsko vijeće Zenice Amera Beganovića. Baš ništa u vezi s njim ne bi bilo vrijedno pažnje da Beganović nije promijenio stranku. Iz opozicije bi vjerovatno rekli - promijenio je stranku ali ne i ideologiju, prenosi Faktor.  

Beganović je na prošlim izborima bio kandidat Naše stranke za vijećnika u Zenici a na ovima je isto tako kandidat za zeničko Gradsko vijeća ali HDZ-ov. Bit će da ni Beganović ne vidi razliku među ovim strankama, osim što je sa HDZ-om napredovao kad je u pitanju pozicija na listi. U Našoj stranci je bio kandidat na 25. poziciji na listi, a u HDZ-u je deseti. 

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...