JESEN KUCA NA VRATA: BH Meteo objavio kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Krajem nadolazeće sedmice i osjetan pad temperatura.

  • Vijesti

  • 08. Sep. 2024  

  • 0

Sa današnjim vrućim vremenom, opraštamo se sa ljetom 2024. Od sutra promjena vremena donosi postepen, a krajem nadolazeće sedmice i osjetan pad temperatura, najavila je ekipa BH Meteo. 

"Kako vam zvuči da ćemo nakon današnjih 33-34 stepeni, za 5-6 dana u najtoplijem dijelu dana mjeriti oko 15 stepeni uz nerijetko obilnije padavine. Visoke regionalne planine, ponajviše Slovenije, očekuju prvi ovosezonski snijeg. Jesen kuca na vrata", napisali su na Facebook stranici BH Meteo.

Danas će Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Dnevna temperatura zraka od 28 do 34 °C. 

Sa današnjim vrućim vremenom, opraštamo se sa ljetom 2024. Od sutra promjena vremena donosi postepen, a krajem...

Objavljuje BHMETEO.baNedjelja, 8. rujna 2024.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...