PREDIZBORNO SANTIRANO-HIGIJENSKE AKTIVNOSTI HORVATA/HRVATA: U utrku za načelnika Velike Kladuše simbolično krenuo iz WC kabina! (VIDEO)

Građani Krajine pitaju se ko to još može jednim pozivom dobiti bilo kakvu dozvolu od državne firme „Ceste Federacije“?

  • Politika

  • 08. Sep. 2024  08. Sep. 2024

  • 0

Kakve li simbolike u otvaranju predizborne kampanje za načelnika Velike Kladuše Borisa Horvata - Bore. U utrku za načelnika krenuo je iz WC kabina.

Preciznije rečeno, predizbornu kampanju je otvorio postavljanjem WC kabina u blizini Graničnog prijelaza Velika Kladuša - Maljevac, što možda i najbolje ilustrira sve okolnosti vezane za Horvatovu kandidaturu.

Mnogo je pitanja vezanih za ove zakašnjele sanitarno - higijenske predizborne aktivnosti Horvata, koje, uzgred rečeno, dolaze nakon završene ljetne turističke sezone i gužvi na graničnim prijelazima.

Ipak, osnovno pitanje je kako to da je Horvat samo jednim telefonskim pozivom Ljubi Pravdiću, direktoru JP „Ceste Federacije“, uspio dobiti dozvolu za postavljanje WC kabina.

Građani Krajine pitaju se ko to još može jednim pozivom dobiti bilo kakvu dozvolu od državne firme „Ceste Federacije“?

Osim ako nije Horvat/Hrvat?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...