NEVJEROVATAN SLUČAJ U HRVATSKOJ: Turista platio 6,90 eura Cedevitu na trajektu u Splitu

“Uzimaju novac da poprave rampe”, “Je li ovo rekord?”,

  • Regija

  • 08. Sep. 2024  

  • 1

Lavinu reakcija na društvenim mrežama prikupila je sad već viralna fotografija koju je objavila jedna gospođa putujući trajektom Jadrolinije. Brojne građane, iako naviknute na različite cjenovne iznude, zaprepastio je iznos računa.

Kako prenosi Jutarnji list, ona je objavila sliku računa za običnu plastičnu flašicu Cedevite na trajektu Šolta Split. Na istome stoji šokantan iznos od 6,90 evra.

“Uzimaju novac da poprave rampe”, “Je li ovo rekord?”, “Gospođo, pogledajte cijenu prije nego kupite”, “Ovo je strašno i sramotno”, pišu ljudi na Fejsbuku.

Nije do Cedevite, jer ona u radnjama u Hrvatskoj košta malo više od jednog evra, tako da je do ekipe sa trajekta koja je naplaćuje popularno piće skoro šest puta više.

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...