HAOS U OSIJEKU: Navijači Hrvatske brutalno napali goste iz Poljske, ima i uhapšenih...

Došlo je do fizičkog obračuna, a bilo je i krvi.

  • Regija

  • 08. Sep. 2024  

  • 0

Uoči susreta 2. kola Lige nacija između Hrvatske i Poljske u Osijeku (20.45) stigle su loše vijesti.

Kako saznaju Gol.hr, na šetnici kraj Drave, nedaleko od Hotela Osijek u kojem je boravila hrvatska reprezentacija, grupa od pedesetak mlađih navijača hrvatske reprezentacije napala manju grupu poljskih navijača.

Došlo je do fizičkog obračuna, a bilo je i krvi. Policija je brzo intervenisala te spriječila veće nerede. Ima i uhapšenih, a policija je najavila da će objaviti detalje sukoba.

U trenutku kad su se tukli navijači u neposrednoj blizini prošao je i bivši trener Rijeke i Gorice, Željko Sopić, ali kod njega je sve prošlo bez problema.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...