SJAJNA NOGOMETNA NOĆ: Ronaldo pogodio za pobjedu Portugala, Španija sa igračem manje deklasirala Švicarsku (VIDEO)

Aktuelni prvaci Evrope Španci su pomeli sa igračem manje Švicarsku u Ženevi sa 4:1. Glavni arbitar meča bio je najbolji bh. sudija Irfan Peljto.

  • Sport

  • 08. Sep. 2024  08. Sep. 2024

  • 0

Tri meča A Lige nacija odigrana su u terminu od 20:45. Pobjede su upisali Portugal, Španija i Hrvatska.

Portugalci su gubili od 7. minute meča, kada je McTominay pogodio na asistenciju McLeana.

Ipak, Portugal doli do preokreta u drugom poluvremenu. Prvo je Rafael Leao uposlio Brunu Fernandesa koji donosi poravnanje, a pobjedu je ovjerio Cristiano Ronaldo dvije minute prije kraja na asistenciju Nuna Mendesa.

Aktuelni prvaci Evrope Španci su pomeli sa igračem manje Švicarsku u Ženevi sa 4:1. Glavni arbitar meča bio je najbolji bh. sudija Irfan Peljto. Nakon 13 minute vodila je Crvena furija 2:0. Joselu i Ruiz bili su strijelaci, a asistenti Yamal i Nico Williamsn.

Onda je Peljto isključio Le Normadan, a do kraja poluvremne na 2:1 je smanjio Amdouni. Ipak Ruiz drugom golom i Torres su pogađali u 77. i 80. za slavlje Španije.

Hrvatska je u Osijeku minimalno trijumfovala nad Poljskom. A jedini gol postigao je Luka Modrić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...