NAMJEŠTALJKA ZA PAMĆENJE: Boksački spektakl pretvorio se u skandal, pogledajte kako je sve završilo...

Riječ je o možda i najočitije namještenom meču koji smo do sada imali prilike gledati. 

  • Sport

  • 10. Sep. 2024  

  • 0

Mjesto događaja je ruski grad Čeljabinsk. RCC organizacija u tom gradu organizirala je boksačku priredbu, a sve se činilo normalnim sve dok u ring nisu ušli Mark Urvanov (23-3-2) i Seymur Isayev (12-0), a upravo je to borba koja je te večeri privukla ponajviše pažnje.

Riječ je o možda i najočitije namještenom meču koji smo do sada imali prilike gledati. 

Naime, Urvanov je nakon zvuka zvona zauzeo centar ringa, Isayev je također došao, a onda je Urvanov bacio lagani direkt u tijelo koji je jedva i dotaknuo Isayeva. Azerbajdžanski borac nakon toga je čučnuo i rukavicama dodirnuo tlo, tako da je sudac počeo brojati. Isayev nije imao namjeru pridići se i nastaviti meč, tako da je pobjedu odnio Urvanov.

‘‘Ovo je najočitije namješten meč u povijesti boksa‘‘, samo je jedan od komentara.

Video te situacije možete pogledati ispod:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...