FILMSKA SCENA NASRED ULICE: Pauk mu podigao automobil, pa mu pukao film, pogledajte kako je sve završilo…

Vlasti provode istragu i nastavljaju potragu za osumnjičenikom.

  • Auto

  • 13. Sep. 2024  

  • 0

Muškarac u Sunset Parku (Brooklyn, SAD) ukrao je kamion za vuču koji je već prikačio njegov veliki pick-up, zatim je napravio nered, odnosno, štetu na nekoliko vozila, uključujući i vlastito. Sada vlasti i dalje traže pomahnitalog vozača kako bi odgovarao za svoje postupke. Između ostalog jer se s kamionom za vuču zabio u autobus pun putnika.

Sve je počelo kada je kompanija smještena u prometnoj 53. ulici, između 1. i 2. avenije u Sunset Parku, pozvala vučno vozilo da ukloni Chevrolet Silverado koji je neko vrijeme blokirao servisna vrata njihovog posjeda. Kako je vozač kamiona za vuču već prikačio vozilo na licu mjesta pojavio se vlasnik pick up-a. Nakon kratkog verbalnog sukoba i prijetećih gestikulacija, muškarac odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke, te je ukrao kamion za vuču. Kada je krenuo, njegov se pick up opasno zaljuljao i udario u nekoliko automobila parkiranih uz rub ceste. Vozačeva vrata Chevyja, koja nisu bila propisno zatvorena, pritom su se od udaraca gotovo odvojila.

Haos je naglo prestao nekoliko blokova kasnije kada se muškarac zabio s vozilom u gradski autobus. To je konačno zaustavilo njegov ludi bijeg. Nakon sudara, osumnjičenik je napustio kamion za vuču i vlastiti pick-up te pobjegao pješice duž 55. ulice i 3. avenije. Unatoč šteti na više vozila, uključujući i autobus, srećom nije bilo ozlijeđenih. Stanovnici Sunset Parka i vlasnici oštećenih vozila bili su zapanjeni razmjerima incidenta. Vlasti provode istragu i nastavljaju potragu za osumnjičenikom, čiji identitet još nije otkriven.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...