BOGU PLAKAT: Pogledajte ko se sve kandidirao na lokalnim izborima u BiH i kakvi su im izborni slogani…

Pobjednika izaberite sami!

  • Vijesti

  • 13. Sep. 2024  13. Sep. 2024

  • 1

„Slobodna Bosna“ ranije je izvijestila o tzv. preletaču iz Čovićevog HDZ-a u Izetbegovićevu SDA, te smo pisali kako politička scena obiluje brojnim tzv. preletačima, političarima koji zbog svojih, uglavnom materijalnih razloga, mijenjaju stranačku pripadnost. 

Građanima su svakako najpoznatiji oni koji politički djeluju na području Sarajeva budući da mediji o njima najviše izvještavaju, no preletača ima širom BiH, a za neke od njih nikakav problem ne predstavlja preći iz jedne u drugu nacionalnu stranku. 

Još uvijek je svjež slučaj Amera Beganovića, kandidata za Gradsko vijeće Zenice.

Beganović je na prošlim izborima bio kandidat Naše stranke za vijećnika u Zenici a na ovima je isto tako kandidat za zeničko Gradsko vijeća ali HDZ-ov. 

No, šampionka među preletačima je izvjesna Daliborka Kotorić iz Doboja, koja mijenja stranke gotovo na dnevnoj bazi.

Podsjećamo i na poruke građanima iz Hercegovine na lokalnim izborima u BiH od prije četiri godine da povuku crtu, a mnogi od kandidata „briljirali" su i ovaj put s izbornim sloganima.

Izdvojili smo neke od najzanimljivijih izbornih plakata i poruka.

   Foto: SLOBODNA BOSNA

Pobjednika izaberite sami!

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...