"ZLATNA GENERACIJA": Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić na obilježavanju godišnjice Centra za zdravo starenje u Novom Sarajevu

"Bila mi je čast provesti vrijeme sa našim starijim sugrađanima, ali i upravom i uposlenicima Centra”, kazala je gradonačelnica Karić.

  • Vijesti

  • 14. Sep. 2024  14. Sep. 2024

  • 0

Sinoć je bila posebna atmosfera u Centru za zdravo starenje u Novom Sarajevu.

Uz druženje, puno pozitivne energije i radosti, zajedno sa gradonačelnicom Benjaminom Karić, penzioneri su obilježili 13. godišnjicu postojanja i rada Centra.

alt

“Ne smijemo zaboraviti sve ono što je naša 'zlatna generacija' uradila i još uvijek radi za sve nas. Brigom, poštovanjem i podrškom – za mirniju i dostojanstveniju starost!

Bila mi je čast provesti vrijeme sa našim starijim sugrađanima, ali i upravom i uposlenicima Centra”, kazala je gradonačelnica Karić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...