NICOLE KIDMAN BLISTA: Nova Netflixova serija ima 3.4 milijarde minuta gledanja u prvoj sedmici emitiranja

The Perfect Couple prva je Netflixova serija koja je premašila 3 milijarde minuta gledanja od drugog dijela treće sezone Bridgertona, koji je emitiran u junu.

  • Show

  • 16. Sep. 2024  16. Sep. 2024

  • 0

Netflixova serija The Perfect Couple zauzela je prvo mjesto na sedmičnoj listi najgledanijih naslova. Serija je objavljena na Netflixu 5. septembra i u prvoj sedmici gledana je nevjerovatne 3.4 milijarde minuta, dok je The Rings of Power imao 372.2 miliona odgledanih minuta, prema portalu Variety.

The Perfect Couple prva je Netflixova serija koja je premašila 3 milijarde minuta gledanja od drugog dijela treće sezone Bridgertona, koji je emitiran u junu.

Radnja prati Ameliju Sacks koja se sprema za udaju za muškarca iz jedne od najbogatijih obitelji u Nantucketu.

Majka njenog budućeg supruga je Greer Garrison Winbury. Na dan vjenčanja obitelj i prijatelji mladenaca okupljaju se na partiju na plaži, no par sati prije samog obreda pojavljuje se truplo i odjednom su svi osumnjičeni, prenosi Index.hr.

Miniserija ima šest epizoda i snimljena je po istoimenom bestseleru New York Timesa. Glavne uloge pripale su Nicole Kidman, Dakoti Fanning i Eve Hewson.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...