OŠTRA REAKCIJA IZ CRNE GORE O BRATIMLJENJU PODGORICE I BANJALUKE: "Svako ko zaokruži liste sadašnje podgoričke vlasti, glasa za ovo"

Bratimljenje dva grada na društvenim mrežama najavili Draško Stanivuković i rukovodilac Službe za građane Podgorice i predsjednik Slobodne Crna Gora Vladislav Dajković.

  • Regija

  • 17. Sep. 2024  

  • 0

portparol Socijaldemokratske partije i funkcioner Evropskog saveza Mirko Stanić oglasio se povodom najave o bratimljenju Podgorice i Banjaluke. 

Bratimljenje glavnih gradova Crne Gore i Republike Srpske najavili su na društvenim mrežama gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i rukovodilac Službe za građane Podgorice i predsjednik Slobodne Crna Gora Vladislav Dajković, navodi Pobjeda.

„Svako ko zaokruži liste sadašnje podgoričke vlasti - glasa za ovo“, poručio je Stanić na mreži X.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...