PUTOVAO IZ BANGKOKA: Bivši fudbaler Arsenala prije pet godina igrao je na Tajlandu, a sada je uhapšen sa 60 kilograma marihuane

Zanimljivo je da je 2019. godine igrao u Tajlandu za klub Rayong, što je možda povezano s trenutnim problemima u koje je upao.

  • Šareni svijet

  • Prije 6h  Prije 6h

  • 0

Jay Emmanuel-Thomas, nekada talentovani fudbaler Arsenala, suočava se s ozbiljnim optužbama nakon što je uhvaćen s velikom količinom droge na londonskom aerodromu Stansted.

Ovaj 34-godišnjak je nosio 60 kilograma marihuane u dvije torbe, procijenjene vrijednosti preko sedam miliona eura.

Bivši ofanzivni veznjak Arsenala putovao je iz Bangkoka, a u trenutku hapšenja bio je u društvu s dvije ženske osobe. Iako je svojevremeno pokušao da se probije u prvom timu Arsenala, Emmanuel-Thomas je odigrao samo nekoliko utakmica za Topnike prije nego što je krenuo na brojne pozajmice i selidbe po engleskim klubovima.

Zanimljivo je da je 2019. godine igrao u Tajlandu za klub Rayong, što je možda povezano s trenutnim problemima u koje je upao.

Trenutno je član škotskog drugoligaša Greenock Mortona, ali se čini da bi njegov dalji put mogao biti iza rešetaka zbog ozbiljnih optužbi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...