NBA LIGA NEĆE BITI ISTA BEZ NJEGA: Čuveni Amerikanac se penzionisao

Bilo da ste pratili NBA ligu jednom, dva ili bezbroj puta, za Vojnarovskog ste sigurno čuli i to najvjerovatnije kada je prvi prenosio velike i bitne vijesti.

  • Šareni svijet

  • Prije 22h  

  • 0

Adrijan Vojnarovski, vjerovatno i najpoznatiji NBA insajder, saopštio je da se više neće baviti novinarstvom i sasvim sigurno NBA liga neće biti ista bez njega.

Bilo da ste pratili NBA ligu jednom, dva ili bezbroj puta, za Vojnarovskog ste sigurno čuli i to najvjerovatnije kada je prvi prenosio velike i bitne vijesti.

Ipak, ova odluka došla je kao „grom iz vedra neba“ i fanovi širom sveta ostali su tužni zbog odluke Vojnarovskog, koji je bio omiljen među njima.

Kada bi neki novinar nešto objavio, to ne bi moglo da se smatra zvaničnim. Do Vojnarovskog – njegova informacija je uvijek bila tačna.

Samim tim kako ljubitelji NBA lige već pretpostavljaju, za sve „insajderske“ informacije ostaće Šams Čaranija, novinar koji je zanat učio upravo od Vojnarovskog.

„Ovaj zanat je promijenio moj život, ali sam odlučio da se penzionišem iz ESPN-a i novinarske industrijje. Znam koliko je potrebno da budem investiran u sve to i više nemam želje da to radim. Vrijeme nije beskonačno i želim da svoje provedem radeći stvari koje meni lično imaju više znajača“, saopštio je Vojnarovski.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...