UHAPŠEN BIVŠI UČESNIK "ZVEZDA GRANDA": "Njegov tim radi na rješavanju situacije, a svi koji ga poznaju..."

Trenutno je iza rešetaka.

  • Estrada

  • Prije 9h  Prije 9h

  • 0

Jedan od bivših učesnika muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pjevač Mirko Plavšić, uhapšen je i trenutno se nalazi u pritvoru.

Mirko Plavšić takmičio se u popularnom muzičkom šou programu “Zvezde Granda” tokom sezone 2007/2008, prenosi Blic.

Kako se navodi na njegovom Instagram profilu, gdje se njegov menadžmet oglasio kratkim saopštenjem za javnost, Plavšić je “iza rešetaka” navodno završio zbog greške u istrazi.

"Naš dragi pjevač Mirko Plavšić trenutno je u pritvoru zbog greške u istrazi. Vjerujemo da će uskoro biti pušten na slobodu, jer je već sada jasno da nema nikakve veze sa zločinom za koji je optužen", stoji u obavještenju na njegovom nalogu na društvenoj mreži Instagram:

"Njegov tim radi na rješavanju situacije, a svi koji ga poznaju znaju da je nevin. Hvala vam na podršci i povjerenju, uskoro će se vratiti da nas sve obraduje svojim glasom."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...