ČEGA SE DOSJETILA: Policija zaustavila 37-godišnjakinju, umjesto vozačke dozvole pokazala...

Utvrđena je sumnja da je 37-godišnjakinja počinila kazneno djelo...

  • Hronika

  • 24. Sep. 2024  

  • 0

Vukovarska policija jučer je zaustavila 37-godišnjakinju koja im je na uvid dala tuđu vozačku dozvolu jer je njena istekla. Zbog toga je kazneno prijavljena.

O svemu se vukovarsko-srijemska policija oglasila saopćenjem:

"Jučer oko 17:35 u Vukovaru policijski službenici su zaustavili i kontrolirali osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka kojim je upravljala 37-godišnjakinja, a koja je policijskim službenicima na uvid dala vozačku dozvolu Republike Hrvatske izdanu na tuđe ime, u cilju da tu vozačku dozvolu na prijevaran način uporabi kao svoju s obzirom na to da je njenoj vozačkoj dozvoli istekao rok važenja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 37-godišnjakinja počinila kazneno djelo zlouporabe osobne isprave te protiv osumnjičene slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", poručili su iz policije, prenosi Index.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...