CRNA GORA JE NA PREKRETNICI; ŽIVKOVIĆ NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: "Vlada je večeras pala, građani Crne Gore srećni vam vanredni parlamentarni izbori" (VIDEO)

“Večeras je pobjedila Podgorica svih njenih građana”, zaključio je Abdić.

  • Regija

  • 29. Sep. 2024  30. Sep. 2024

  • 0

Dobri moji, e ovo je dobro. DPS je ubjedljivo najjača politička partija u Podgorici, saopštio je Nermin Abdić nosilac izborne liste DPS-a “I riječju i djelom”, koja je osvojila najviše glasova na današnjim lokalnim izborima u Podgorici.

“Na održanim izborima za upravu DPS je osvojila 50 odsto više glasova u odnosu na prvu narednu listu. I koristim priliku da kažem da će DPS biti stožer buduće gradske uprave. Partije opozicije su ubjedljivo trijumfovale nad partijama vlasti koji su urnisali Podgoricu u prethodnih godinu i po. Partije koje su slrušile ovakvu vlast u Podgorici treba da formiraju novu vlast u našem glavnom gradu”, rekao je on.

Abdić se zahvalio sugrađanima i sugrađankama na ukazanom povjerenju.

“Večeras je pobjedila Podgorica svih njenih građana”, zaključio je Abdić.

Lider DPS-a Danijel Živković je na večerašnjoj pres konferenciji nakon podgoričkih izbora ocijenio da je parlamentarna većina večeras izgubila.

“Građanima Podgorice čestitam novu vlast. Poštovani građani Crne Gore srećni vam vanredni parlamentarni izbori. Vlada Crne Gore je večeras pala”, rekao je Živković.

On je pozvao premijera Milojka Spajića da već koliko je ujutro podnese ostavku.

“Dosta je bilo javašluka, nerada, nereda i neodgovornsti. Vrijeme je za ozbiljnost i odgovornsot, vrijeme je za vraćanje ozbiljnosti u politički život. I Vrijeme je za vraćanje DPS-a na pozicije društveno političke odgovornosti u vlasti Crne Gore”, poručio je lider DPS-a.

Prema njegovim riječima svima je jasno da rezultati današnjih izbora ruše tezu o nepoželjnosti DPS-a.

“Nijesu pomogli ni izborni turisti, ostali su u teškoj manjini. Vlast sa državnog nivoa je izgubila legitimitet i red je da se vrate pravila u demokratski život Crne Gore. Oni koji su osvojili najviše treba da pozivaju sve ostale na razgovore. Tek ćemo produbiti priču oko izbornog turizma. Neće moći neko drugi sa strane da odlučuje o izbornoj volji građana Podgorice”, zaključio je Živković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...