SEKS SIMBOL 90-IH: Pamela Anderson zabljesnula na crvenom tepihu bez trunke šminke (FOTO)

Anderson je uručeno posebno priznanje na novoj dodjeli nagrada Glamour Women of the Year u New Yorku.

  • Žena

  • 09. Okt. 2024  

  • 0

Seks simbolu 90-ih uručeno je posebno priznanje na novoj dodjeli nagrada Glamour Women of the Year u New Yorku.

Nakon što je na Filmskom festivalu u Zürichu predstavila dramski film "The Last Showgirl", slavna Pamela Anderson stigla je u New York u povodu nove dodjele nagrada magazina Glamour.

Anderson je na njoj proglašena ženom godine, a crvenim tepihom hodala je u eteričnoj haljini i bez trunke šminke na licu.

Odabir 57-godišnje zvijezde činila je plavozelena haljina s plaštem koji se pri dnu pretvorio u dugi šlep, a posebno zanimljiv bio je dizajn dekoltea.

Tkanina plavozelene boje naglašena je detaljem presijavajućih cirkona koji su, ušiveni na prozirni materijal, činili efektan uzorak tačkica.

Spomenuta kreacija djelo je brenda Oscar de la Renta, čije 'lisnate' haljine posljednjih mjeseci uvjerljivo dominiraju crvenim tepihom, navodi Tportal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...