NADMAŠILA SEBE: Znamo da postoji puno savršenih crnih haljina, ali ova kraljice Letizije zaslužuje naklon (FOTO)

Španski kralj Filip VI i kraljica Letizia u Barceloni su učestvovali na dodjeli nagrada "Planeta".

  • Žena

  • 17. Okt. 2024  

  • 0

Nagrada ustanovljena 1952. godine dodjeljuje se piscima koji svoja djela pišu na španskom jeziku, a ove godine pripala je Palomi Sánchez-Garnici za roman "Victoria", čija je radnja smještena u Njemačku tokom Drugog svjetskog rata.

Za tu priliku kraljica Letiziaodjenula je kombinaciju koju rado nosi u svečanim prigodama.

Španjolski kralj Filip VI. i kraljica Letizia u BarceloniŠpanski kralj Filip VI i kraljica Letizia u Barceloni (Foto: Profimedia)

Radi se o nepogrešivom spoju midi haljine i cipela na petu. To je kombinacija koju mnoge žene biraju za svečane prilike zbog njezine elegancije i sofisticiranosti.

U ovom slučaju kraljica Letizia odabrala je savršenu haljinu modne kuće Carolina Herrera.

Kraljica Letizia u crnoj midi haljiniKraljica Letizia u crnoj midi haljini (Foto: Profimedia)

Glamurozna crna haljina ima srebrne, svjetlucave pruge koje donose dozu upečatljivosti. Haljina na bretele u donjem dijelu se širi u raskošnu suknju A-kroja i sigurni smo da bi je mnoge žene proglasile idealnim odabirom za svečane prilike, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...