TRUMP IZBLAMIRAO SVOG 18-GODIŠNJEG SINA: "Mislim da još nije imao curu, nisam siguran da je još za to..."

Do sada nije poznato što Barron planira u budućnosti s karijerom, ali njegov je otac ranije otkrio da se interesira za politiku

  • Show

  • 18. Okt. 2024  

  • 2

Predsjednik Donald Trump otkrio je da njegov ‘zgodni sin Barron‘ nikada nije imao curu, prenosi Page Six. "Nisam siguran da je još za to. Mislim da nije imao curu", rekao je Trump, koji je svog 18-godišnjeg sina okarakterizirao kao jako pametnog, dobrog dečka i studenta.

"Ne smeta mu biti sam, ali dobro se slaže s ljudima", dodao je. Barron, kojeg je Trump dobio sa suprugom Melanijom, nakon Oxbridge Academy na Floridi upisao je Sveučilište u New Yorku, a u rujnu ove godine kada je stigao na predavanja u Stern School of Business bio je okružen zaštitarima.

image

Barron Trump  Giorgio Viera/Afp

Do sada nije poznato što Barron planira u budućnosti s karijerom, ali njegov je otac ranije otkrio da se interesira za politiku. Melania je prošloga tjedna također rekla da Barronu ide sjajno na fakultetu. "On voli predavanja i svoje profesore. Dobro mu je, napreduje i uživa ponovno biti u New Yorku", kazala je.

Inače, Barron je odrastao u New Yorku prije nego se preselio u Bijelu kuću za vrijeme očeva predsjedničkog mandata, a zatim i na Floridu.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...