"NE MOGU JA OVO": Rita Ora se rasplakala usred koncerta zbog Liama (VIDEO)

Pjevala je njihovu zajedničku pjesmu iz 2018. godine.

  • Show

  • 17. Okt. 2024  

  • 0

Rita Ora u srijedu navečer imala je koncert u Japanu, a u jednom trenutku dok je pjevala pjesmu "For You", svladale su je emocije te se rasplakala. Tu pjesmu objavila je s Liamom Payneom, koji je tragično preminuo nakon što je pao s trećeg sprata hotela u Buenos Airesu u Argentini u srijedu poslijepodne.

Pjevala je njihovu zajedničku pjesmu iz 2018. godine, a onda je prepustila fanovima da pjevaju stihove.

"Ne mogu ovo pjevati", rekla je pjevačica.

Iza nje se na ekranu pojavila i njihova zajednička fotografija.

Rita se i na društvenim mrežama oprostila od njega. 

"Shrvana sam. Imao je najbolju dušu, nikad je neću zaboraviti. Toliko sam voljela raditi s njim - bilo je takvo zadovoljstvo biti s njim na pozornici i izvan nje. Ova tragična vijest slama mi srce. Šaljem svu svoju ljubav i molitve njegovoj porodici i voljenima. Naša pjesma ''For You'' sada za mene dobiva potpuno novo značenje", napisala je Rita uz njihovu zajedničku fotografiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...