SRPSKA PJEVAČICA UHAPŠENA SA ŠEST KILOGRAMA DROGE: Prilikom hapšenja napravila haos, a kasnije se pravdala (FOTO, VIDEO)

U stanu Lapinove, u kojem je živjela ali nije bila prijavljena, pronađeno je prije sedam godina oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima marihuane.

  • Estrada

  • 18. Okt. 2024  

  • 1

Ema Lapin, koja je široj javnosti postala poznata po učešću u srbijanskom rijaliti programu "Parovi", bila je osuđena pred Višim sudom u Beogradu na dugogodišnju robiju, nakon što je u njenom stanu otkrivena veća količina narkotika.

U stanu Lapinove, u kojem je živjela ali nije bila prijavljena, pronađeno je prije sedam godina oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima marihuane.

Ema LapinFoto: Printscreen

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jesu detalji hapšenja.

Ema je, najprije, uhapšena samo u donjem vešu u svom stanu, ali su joj policajci dozvolili da se obuče i sa sobom ponese lične stvari.

NAŠA PEVAČICA UHVAĆENA SA ŠEST KILOGRAMA DROGE! Prilikom hapšenja napravila haos, ovo su detaljiFoto: Printscreen

Kada su je doveli u pritvor, bila je jako bučna i nije željela da uđe u ćeliju, a ono što posebno iznenađuje jeste činjenica da se najviše interesovala da li je u novinama izašla njena lijepa fotografija.

Kasnije je kazala da je to bila "osveta" i da je bila "mlada i naivna". 

"To je generalno bila neka osveta, bila sam mlada i naivna, zaljubila sam se i svašta nešto se tu izdešavalo. Mislim da niko ne treba da osuđuje druge, ko danas zna šta se tamo nekome desilo. Dok ne upoznate osobu, ne možete da vidite šta se zapravo toj osobi desilo. Šta sam ja znala sa osmanaest godina, klinka, zaljubljena luda glava, malo strah i ljubav i eto krenula sam pogrešnim putem", otkrila je ona.

Pjevačica tvrdi da se ne kaje ni zbog čega i da je sve to sada daleko iza nje.

"Na sudu sam se branila ćutanjem, potpisala sam da sam kriva, lagala sam na sudu, to je tako otišlo. Bila sam na izdržavanju kazne, proces je završen i ja sam izašla. Kakav je moj život bio, to znam samo ja i moja porodica, uspona i padova je bilo, ja se ponosno nosim sa svim dešavanjima oko mene i mog života, ne bih preporučila nikome da mu se desi kao meni, ali sada kada pogledam ponosna sam na sebe i ne kajem se jer svako zlo nosi nešto dobro", kazala je ona.

 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...