DIREKTOR GRANDA ŠOKIRAO IZJAVOM O ZDRAVSTVENOM STANJU SAŠE POPOVIĆA: "Čujemo se svakodnevno..."

Voditelj Voja Nedeljković otkrio je kada se očekuje povratak kreativnog direktora.

  • Estrada

  • 17. Okt. 2024  17. Okt. 2024

  • 1

Direktor Grand produkcije, Goran Šljivić progovorio je o zdravstvenom stanju Saše Popovića, prenosi Kurir.

Kreativni direktor Granda Saša Popović neko vrijeme je odsutan iz emisija zbog narušenog zdravstvenog stanja, a Goran Šljivić otkrio je da se sa njim svakodnevno čuje.

Goran Šljivić otkrio je nove detalje o Popovićevom stanju, te šokirao izjavom, budući da je naveo kako sve super protiče bez njega, te da im faktički on nije ni potreban, zaključili su mnogi.

- Čujemo se svakodnevno. Sve je je super. Naše funkcionisanje bez njega se takođe fantastično odvija, jer smo mi firma sa dugim iskustvom - rekao je Goran za domaće medije.

Voja Nedeljković: “Sale dođi, nastavi svoj posao, tamo gdje smo stali”

Na njegovom mjestu je trenutno voditelj Voja Nedeljković koji je otkrio kada se očekuje povratak kreativnog direktora.

"Ja sam vršilac dužnosti, samo VD, umjesto Saše Popovića sam tu. Očekujemo da nam se Sale uskoro pridruži. Sale dođi, nastavi svoj posao, tamo gdje smo stali. Ja sam ovdje, kao što rekoh, VD u ime produkcije", rekao je Voja.

Inače, Snežana Đuričić je za Blic rekla kako se Saša uskoro vraća svojim poslovnim obavezama.

"Saša Popović nam se pridružuje uskoro, jer je zbog zdravstvenih razloga odsutan. Željno čekamo to sljedeće snimanje. On dolazi na sljedeće snimanje", istakla je ona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...