VRUĆE SCENE U KUPARIMA: Kate Winslet pokazala grudi u novom filmu "Lee" koji je sniman u Hrvatskoj (FOTO)

U filmu ‘Lee‘ Winslet je utjelovila slavnu ratnu fotografkinju Lee Miller

  • Show

  • Prije 2h  

  • 0

Glumica Kate Winslet u svom se novom filmu ‘Lee‘ pojavljuje potpuno gola i ne, kao što znamo, to joj nije prvi put. Do sada se Winslet razgolitila u najmanje devet filmova: Na popisu su ‘Heavenly Creatures‘, film u kojem se skinula kada je imala samo 17, a potom su uslijedili ‘Jude‘, ‘Titanic‘, ‘Hideous Kinky‘, ‘Holy Smoke‘, ‘Quills‘, ‘Iris‘, ‘Little Children‘ i ‘The Readeru‘, a sada je svoje grudi pokazala na pragu 50. godine u najnovijem filmu - ‘Lee‘.

U filmu ‘Lee‘ Winslet je utjelovila ratnu fotografkinju Lee Miller koja se tijekom Drugog svjetskog rata, osim činjenice da se nalazi na ratnom teritoriju po kojem neprestano padaju bombe, morala boriti i sa seksizmom među ostalim dopisnicima. Lee Miller manekenka je koja je postala priznata ratna dopisnica za časopis Vogue.

image image  image  

Riječ je o britanskoj biografskoj drami koju je režirala Ellen Kuras prema scenariju Liz Hannah, Johna Colleeja i Marion Hume, te priči Humea, Colleeja i Lema Dobbsa. Adaptirana je prema knjizi ‘The Lives of Lee Miller‘ te je snimano u blizini Dubrovnika, na ostacima nekada slavnog ljetovališta Kupari, koje je uništeno u Domovinskom ratu. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...