BRENA NAPUNILA 64 GODINE: Drugi nek idu u penziju, ona najavljuje maraton i nešto novo...

Brena je jučer proslavila 64. rođendan.

  • Estrada

  • Prije 3h  

  • 0

Regionalno popularna pjevačica Lepa Brena najavila je i petu zagrebačku Arenu i to u velikom stilu, na dan kada je proslavljala svoj 64. rođendan.

“Zaista mi je ovo ovako baš divan dan. Činjenica je da ja baš i ne volim proslavljati svoje rođendane, uvijek sam voljela slaviti tuđe rođendane i nekako kupovati drugima poklone, a cijela ta priča sada se svodi na to. Prvo, hvala vam svima na predivnim čestitkama, a drugo, ja bih željela kao poklon svim svojim fanovima i svima onima koji vole moju muziku i moje koncerte objaviti da ćemo svečano otvoriti peti koncert u zagrebačkoj Areni, kao poklon svim mojim fanovima. To će biti 16. decembra”, poručila je Lepa Brena za Extra FM.

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Njeni koncerti su tako 6, 7, 9, 10. i 16. decembra.

Bit će to maraton.

U Zagrebu će izvesti i najnoviju pjesmu.

“To je božanstvena predivna balada, autor je Filip Živojinović, koji je autor i mnogih pjesama Aleksandre Prijović. Napravio je nešto što je zaista osvojilo moje srce. Nadam se da će ta ista pjesma pronaći put do poklonika moje muzike i da će doprijeti do njihovih srca. Za dvije nedjelje imaćemo novu pjesmu i novi spot”, poručila je Lepa Brena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...