DINO MERLIN ODRŽAO SPEKTAKULARAN KONCERT U MINHENU: "Čarobnjak" rame uz rame s najvećim svjetskim zvijezdama (FOTO/VIDEO)

Karte za njegov koncert "planule" su u samo par sati, a koncert je počeo taktovima pjesme "Da šutiš" i stihovima "Svima reci da sam tu".

  • Show

  • Prije 8h  

  • 0

Najpopularniji bosanskohercegovački, ali i regionalni pjevač Dino Merlin sinoć je do posljednjeg mjesta ispunio minhenski Olympiahalle u kojem je priredio nezaboravan koncert za svoje fanove. 

U ovoj kultnoj muzičkoj dvorani nastupale su svjetske muzičke zvijezde poput U2, Eltona Johna, Beyoncé, Coldplayja, Eda Sheerana i mnogih drugih, a njima se sada pridružio i veliki Dino Merlin.

Facebook post


Karte za njegov koncert "planule" su u samo par sati, a koncert je počeo taktovima pjesme "Da šutiš" i stihovima "Svima reci da sam tu".

Osim njih, Melin je izveo i bezvremenske hitove poput "Je l’ Sarajevo gdje je nekad bilo", "Bosnom behar probeharao", "Sredinom", "Lažu me", "Da je tuga snijeg" i mnoge druge.

Za šest dana, tačnije 26. oktobra Dino Merlin će nastupiti u podgoričkoj dvorani Morača, a nakon toga će nastaviti turneju po starom kontitentu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...