PORODICA I PRIJATELJI TUGUJU: Tamara (35) koja je poginula u New Yorku danas će biti ispraćena na vječni počinak

Stradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći

  • Hronika

  • Prije 22h  

  • 0

Danas će porodica i prijatelji Tamaru Lapadatović ispratiti na vječni počinak na groblju u Kladovu.

Tragedija koja je zadesila ovu 35-godišnju ženu iz Niša ostavlja dubok trag u srcima svih koji su je poznavali. Tamara je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći u Njujorku, zajedno sa Aleksandrom Jokanovićem (30), kada je motor na kome su se nalazili udario u automobil u blizini 3. avenije na Menhetnu.

Tijelo nesrećne Tamare dopremljeno je juče iz Amerike u bijelom kovčegu prekrivenim crvenim ružama, a prizori u Nišu bili su dirljivi i bolni, jer se porodica i prijatelji i dalje bore sa teškom činjenicom da je više nema...

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, Tamara i Aleksandar su istog momenta pali sa smrskanog motora i završili su jedno pored drugog nasred raskrsnice. Scene su bile jezive, sa dijelovima motocikla, staklom i krvlju svuda po asfaltu, dok je džip sa kojim su se sudarili bio potpuno smrskan sa vozačeve strane. 

Tamara Lapadatović će biti upamćena kao draga, lijepa i voljena osoba koja je prerano napustila ovaj svijet. Njen odlazak ostavlja prazninu koju će njeni najbliži teško moći da popune, prenosi Republika.

Podsjetimo, Tamara Lapadatović (35) poginula je sa Aleksandrom Jokanovićem (30) u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je motor na kome su se nalazili udario u automobil u blizini 3. avenije na Menhetnu.

Za Blic se oglasio bivši vjerenik Tamare Lapadatović

– Tamara je dolazila skoro dolazila u Srbiju, bila je tu par nedjelja, kada smo je i posljednji put vidjeli. Znate, kada nekoga pamtimo samo po osmjehu i kada ga se sa osmjehom sjećamo, onda teško da možemo povjerovati da je ovakvo nešto moglo da se desi. Takva je bila Tamara, uvijek nasmijana – rekao je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...