BANJALUČANIN PIŠE HISTORIJU U MOSTARU: Nemanja Bilbija drugi najbolji strijelac svih vremena u Zrinjskom

Ispred Bilbije se nalazi jedino Krešimir Kordić sa 75 golova. 

  • Sport

  • 01. Nov. 2020  02. Nov. 2020

  • 0

Ekipa Zrinjskog slavila je u jučerašnjem gradskom derbiju protiv ekipe Veleža sa 3:1, a glavni junak utakmice bio je napadač Zrinjskog Nemanja Bilbija koji je sa hat-trickom donio pobjedu svom klubu. 

Ovaj rođeni Banjalučanin, je poslije tri postignuta gola u gradskom derbiju, sada izbio na drugo mjesto strijelaca svih vremena Zrinjskog, ukupno postigavši 57 golova. Bilbija je od 2016. do 2018. godine uspio osvojiti i tri tituule Premijer lige BiH sa ekipom Zrinjskog čime ga svrstava u najveće ime ovog kluba. 

Jedino ispred Bilbije se nalazi Krešimir Kordić sa 75 golova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...