PUKLA BRUKA: Bivši hrvatski nogometaš osuđen, jer je krao ležaljke za plažu, ali ni to nije sve...

Prvo je naveo kako se ne osjeća krivim, a kasnije je promijenio stav i priznao krivicu.

  • Regija

  • 28. Apr. 2021  28. Apr. 2021

  • 0

Josip Modrić (42) osuđen je na uvjetnu zatvorsku kaznu zbog krađa u hotelskom kompleksu "Falkensteiner resort" u Petrčanima. Bivši nogometaš Zadra i Rijeke osuđen je u Općinskom sudu u Zadru za djela protiv imovine koje je počinio prošle godine. 

Osuđen je zbog toga što je 12. decembra 2020. krao drvene ležaljke za plažu i stoliće i stolice. Teretise da je iz hotela odvezao trailer slovačkih registracija na kojem se nalazio jet-ski, piše Zadarski.hr.

Osuđen zbog krađe

Tada je direktoru resorta koji je naišao, rekao da ležaljke, zapravo, vraća, a kad je ovaj sa zaposlenikom izašao iz garaže, Modrić je opet ukrcao ležaljke i stoliće te pokušao izaći iz resorta. Zadržan je na porti i tada je morao vratiti stvari.

Prvo je naveo kako se ne osjeća krivim, a kasnije je promijenio stav i priznao sve navodeći kako ne prihvata imovinskopravni zahtjev oštećenika koji je postavljen u raspravi na iznos od 20.977 eura.

Zastupnik optužbe Igor Vulić izmijenio je prijedlog kaznenopravne sankcije predložene u optužnici i to tako da je predložio uvjetnu osudu umjesto predložene jedinstvene bezuvjetne kazne zatvora u trajanju od jedne godine i četiri mjeseca.

Divljao po Zadru, policija mu pronašla kokain

Ovo se dogodilo samo tri mjeseca nakon što je bježao policiji po Zadru vozeći više od 200 kilometara na sat. Tada se odbio testirati na drogu, a u automobilu su mu pronašli kokain. Sutkinja Ksenija Bratković dosudila mu je jedinstvenu uvjetnu kaznu od jedne godine s rokom kušnje od pet godina.

Njegova nogometna karijera trajala je kratko. Sa 20 godina je iz Zadra prešao u Rijeku. Tamo je odigrao 21 utakmicu u pet sezona, a onda se vratio u Zadar i 2009. godine završio karijeru.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...