NAROD MU SE SMIJE: Dok je Vučić bio na RTS-u “iskočio” zanimljiv natpis na TV ekranima

Pojavila se interesantna slika na netu

  • Regija

  • 10. Sep. 2024  

  • 1

Aleksandar Vučić je bio u Ljuboviji, ne bi li razgovarao sa ljudima o iskopavanju litijuma, a taj razgovor su prenosile mnoge televizije.

Među njima je bio i RTS, a sam razgovor je ušao u termin regularnog programa koji je već odavno bio planiran i poslat kablovskim operaterima da ga istaknu.

Otud se pojavila interesantna slika na netu koji su mnogi dijelili na mrežama kao još jednu skrivenu poruku RTS-a.

Na ovoj slici ispod predsjednika Srbije bio je natpis “Najgora osoba na svIJetu”, što je i ime popularnog norveškog filma iz 2021. godine.   

Naravno mnogi su iskoristili ovaj slučaj da podijele i našale se sa situacijom, dok su neki ipak stava da ovdje nije ništa slučajno.

Najgora osoba na svetu je romantična komedija Joakima Trira o djevojci u dvadesetim koja još uvijek traži sebe i 2021. je bila na mnogim listama najboljih filmova godine.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...