SVE VJENČANICE PARIS HILTON: Raskošna izdanja s proslave u Los Angelesu (FOTO)

Za svoj prvi ples haljinu, Hilton se presvukla u haljinu Galie Lahav otvorenih ramena sa strukturiranim steznikom naglašenog dekoltea. Izgled je upotpunila tijarom i dijamantnom ogrlicom.

  • Žena

  • 13. Nov. 2021  

  • 0

Paris Hilton i poduzetnik Carter Reum vjenčali su se u četvrtak na privatnoj ceremoniji u Los Angelesu. Pjevačica je za ovu priliku odabrala nekoliko vjenčanica različitih dizajnera, ali u istom elegantnom i raskošnom tonu vjenčanja.

Par se vjerio u februaru, a Hilton je dokumentovala njihovo putovanje vezano za planiranje vjenčanja u svojoj seriji “Paris in Love”. Također, svadbeno veselje koje će kako prenose američki mediji trajati tri dana bit će dio ove serije.

Za samo vjenčanje na imanju koje je posjedovao njen djed Barron Hilton tokom njenog djetinjstva, ali i proslavu koja je uslijedila, Paris je odabrala nekoliko različitih haljina/vjenčanica, među kojima se izdvaja ona marke Oscar de la Renta, a sva izdanja pogledajte u nastavku.

alt

Prije nego što je izgovorila sudbonosno “Da”, Hilton je s glamurom započela i tokom samih priprema za vjenčanje u svilenom ogrtaču boje slonovače s nizom perli i šljokica i cvjetnim uzorkom.

Četrdesetogodišnja poduzetnica izgledala je kao nevjesta iz bajke u vjenčanici koji je za nju dizajnirao tim Oscar de la Renta.

Balska haljina imala je duge rukave i visok dekolte. Gornji dio i rukavi Hiltonine spektakularne haljine bili su prekriveni vezom od presovanog cvijeća, koji je postepeno izblijedilo na suknji od tila.

alt

Njen veo, koji su također izradili dizajneri Oscar de la Renta Fernando Garcia i Laura Kim, imao je slične cvjetne crte kao ukrase.

-Proveli smo mjesece dizajnirajući moju haljinu do savršenstva sa nevjerovatnim dizajnerima. Sviđa mi se kako je ispalo. Željela sam nešto što je bezvremensko, elegantno, šik i kultno, i tako sam sretna – kazala je Paris.

alt

Za svoj prvi ples haljinu, Hilton se presvukla u haljinu Galie Lahav otvorenih ramena sa strukturiranim steznikom naglašenog dekoltea. Izgled je upotpunila tijarom i dijamantnom ogrlicom.

-Ovo je više od svega – podijelila je modna kreatorica na Instagramu te dodala: “Tako smo počašćeni.”

alt

Sljedeća na redu bila je kreacija Pamelle Roland – haljina presvučena šljokicama i ukrašena bisernim vezom. Haljina je također imala i ogrtač za dodatnu dramatičnost.

alt

Hilton je večer završila u mini haljini otvorenih ramena, također brenda Oscar de la Renta, sa voluminoznim donjim dijelom i cvjetnim vezom na dekolteu, koji podsjeća na dodatke na njenoj prvoj haljini, piše Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...